Alla inlägg den 20 juli 2015

Av Linda - 20 juli 2015 13:22

Hej på er


Idag var jag ju på sös och gjorde sockerbelastnings test (tror jag det heter) och det gick bra bortset från att jag spydde efter en timme, antagligen för att jag var så hungrig man ska ju fasta först i 8h sedan när man har tagigt första provet ska man dricka en sockerlösning och vänta 2h till. Jag har aldrig kunnat fasta, jag blir jättedålig då och måste spy. Men jag väntade dom 2h man skulle ha väntat och gjorde nästa blod test och det hade ju inte förendrats och efter som jag spydde så är det ju inte riktigt tillförlitligt så jag ska dit igen om ca 3 veckor och prova å göra testet igen.

Dock så sa hon som gjorde testet att hon inte tror att jag har diabetes då jag hade ett jätte bra värde på 2,4 (vilket jag inte riktigt vet vad det betyder) och att hon inte hade sätt så bra värden så hon tycker det skulle vara konstigt som sagt om jag har diabetes. Jag tror inte häller jag har diabetes men det måste ju komma skriftligt in i systemet så får väll göra om testet i alla fall.


Något att se fram emot i alla fall är att vi ska på lägenhetsvisning idag när jag har slutat jobba så jag håller tummarna att det inte kommer så många och att vi får köpa den. Det är en 4:a i samma port som vi bor i nu så håller alla tummar å tår för den skulle va superbra (och skönt) om vi blir högsta budgivare.


Hoppas ni har en bra dag :)

Kram Kram <3 <3

Ovido - Quiz & Flashcards