Alla inlägg den 5 juni 2015

Av Linda - 5 juni 2015 11:58

Hej på er


På måndag kl 11.00 ska vi till huddinge sjukhus på kontrollen av bäbisen. det känns lite läskigt men håller alla tummar å tor för att det ska bli bra.

Det känns lite lättare i själen nu i alla fall när vi har fått en tid bokad så pass fort.


Hoppas ni får en bra dag <3

Kram på er <3

Av Linda - 5 juni 2015 07:01

Hej på er


Här i stockholm skiner solen men inutimig känns det som en storm med rusk och regn.

Vi va på första stora ultraljudet igår. Det beräknade datumet är den 27 oktober. Barnmorksn tittar ju på bäbisen, hur alla organ ser ut och så mäter hon en massa olika mått. Det första vi får se är att den lilla bäbisen "vinkade" åt oss där inne i magen och då blev jag jätte glad och exalterad. Sen fortsätter undersökningen och hon tittar så att alla organ ligger på rätt plats. Hjärtat och allt såg bra ut förutom att magsäcken ligger på fel plats vad hon kunde se. Den ska ligga på vänster sida under hjärtat men nu ligger den på höger sida och då kändes det ju som att allt bara rasade samman.

Nu väntar jag på ett samtal från våran barnmorska som ska ordna en tid till oss på huddinge sjukhus hos en specialist som får titta närmare på bäbisen.

Tyvärr kunde inte barnmorska säga något närmare om det är farligt eller inte så vi håller alla tummar och tår att det ska gå vägen. Hon sa att hon tittade på utgången från hjärtat (alltså dom stora venen och artären, tror jag det heter) och allt de såg bara bra ut, men just nu känner jag mig bara orolig och typ som i en dimma.

Om det är någon som har varigt med om något liknande får ni gärna höra av er och berätta hur det gick för er. Jag skulle verkligen uppskatta de då jag känner mig väldigt vilsen just nu.

Just nu skulle jag bara vilja gå till läkaren på en gång men måste ju vänta på tid. Jag hater att vänta på svar


Hoppas ni får en bra dag i alla fall och att ni har en skön och varm dag hos er <3

Kram Kram <3

Ovido - Quiz & Flashcards